DIS-Norge
 
  English Norsk  

DIS-Ålesund/Sula

DIS-Ålesund/Sula er ei gruppe av DIS-Møre og Romsdal som igjen er under DIS-Norge. Gruppa vart stifta hausten 1999. 

DIS-Ålesund/Sula har alltid plass for fleire medlemmer så dersom du er interessert i å arbeide med slektsgransking, er du velkommen til å kontakte ein i styret. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang. 

Hvis du er klar til å melde deg inn allereie nå, kan du gjere det ved å klikke på lenken merket "Innmelding" i den horisontale menyen ovenfor.

DIS-Ålesund/Sula arbeider for å stimulere til slektsforskning i våre nærområder.

Alle våre møter er åpne for alle som er interessert i slektsforskning, både medlemmer og ikkje medlemmer. Det er altså ikkje nokon betingelse at ein er medlem av DIS-Norge for å kunne delta på møtene våre.

Vi har fast møtelokale og faste møtedager. Dette er normalt siste mandagen månaden, desse møta foregår på SIL-huset, Vasstranda. Vi har tilgang til trådløst nett så husk å ta med egen pc.

For å finne meire opplysninger om Ålesund og Sula og dei kilder vi har for å finne opplysninger om vår slekt så er det her på Genress ein masse linker som kan føre deg dit du vil og ønsker. Berre klikk på kommunenavnet Ålesund - Sula

Slektsforum er det eit eige forum for Ålesund - Sula kommuner, her kan du sjølv poste dine eigne etterlysninger, eller du kan sjå igjennom tidligere etterlysninger for å finne eiga slekt.

Ein annan plass for informasjon er Gravminner, der mykje av Ålesund - Sula allereie er registrert, men det står framleis igjen litt så vil du delta på denne dugnaden så vennligst ta kontakt på e-post.

Har du slekt andre stader i fylket kan kanskje denne DISkart hjelpe deg å finne riktigt sted.

Til slutt vil vi nevne DIS-Norges tjeneste Slektsforskerbasen, der kan du finne andre som forsker i samme kommuner eller på samme gårder som deg sjølv.