DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slekt og Data Ålesund og omegn

Slekt og Data Ålesund og omegn er ei gruppe av Slekt og Data Møre og Romsdal som igjen er under Slekt og Data -Norge. Gruppa vart stifta hausten 1999. 

Slekt og Data Ålesund og omegn har alltid plass for fleire medlemmer så dersom du er interessert i å arbeide med slektsgransking, er du velkommen til å kontakte ein i styret. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang. 

Hvis du er klar til å melde deg inn allereie nå, kan du gjere det ved å klikke på lenken merket "Bli medlem" i den horisontale menyen ovenfor.

DIS-Ålesund og omegn arbeider for å stimulere til slektsforskning i våre nærområder.

Alle våre møter er åpne for alle som er interessert i slektsforskning, både medlemmer og ikkje medlemmer. Det er altså ikkje nokon betingelse at ein er medlem av Slekt og Data Norge for å kunne delta på møtene våre.

Vi har fast møtelokale og faste møtedager. Dette er normalt siste mandagen månaden, desse møta foregår på Spjelkavik Omsorgssenter, Moa. Vi har tilgang til trådløst nett så husk å ta med egen pc.

For å finne meire opplysninger om Ålesund og omegn og dei kilder vi har for å finne opplysninger om vår slekt så er det her på Genress ein masse linker som kan føre deg dit du vil og ønsker. Berre klikk på kommunenavnet Ålesund - Sula

Slektsforum er det eit eige forum for Ålesund - Sula kommuner, her kan du sjølv poste dine eigne etterlysninger, eller du kan sjå igjennom tidligere etterlysninger for å finne eiga slekt.

Ein annan plass for informasjon er Gravminner, der mykje av Ålesund - Sula allereie er registrert, men det står framleis igjen litt så vil du delta på denne dugnaden så vennligst ta kontakt på e-post.

Har du slekt andre stader i fylket kan kanskje denne DISkart hjelpe deg å finne riktigt sted.

Til slutt vil vi nevne DIS-Norges tjeneste Slektsforskerbasen, der kan du finne andre som forsker i samme kommuner eller på samme gårder som deg sjølv.